Helyszín – Pesterzsébeti Jégcsarnok

Jégpartynknak minden szombaton a Budapest XX. kerületében lévő Pesterzsébeti Jégcsarnok (Bp. XX. Zodony u. 1.) ad otthont.

Amit érdemes tudni (12+1 pontban)

 1. Fedett jégcsarnok: Számos budapesti jégpályával ellentétben a pesterzsébeti teljes egészében fedett. Így a szombat esti szórakozásodat nem ronthatja el sem a rossz idő, sem a hideg szélfújás.
 2. 1800 négyzetméteres jégpálya: 60m×30m-es korcsolyatér garantáltan elég egy igazán nagy szombat esti összejövetelhez.
 3. Profi hang- és fénytechnika: nem kötünk kompromisszumot – jégpályánk csúcsminőségű hang- és fénytecnikával van felszerelve.
 4. 19 órától már szól a zene: A korai órákban a (gyermekes) családok számára is kedves örökzöld számokat játszunk, míg a későbbi órákban DJ-nk kívánságműsorral egybekötve az igazi party arcok igényeit is kielégíti.
 5. Ingyenes fotózás: A rendezvény időtartama alatt professzionális fotózásban vehettek részt, természetesen ingyen. A jég felületén barátaiddal és a haverokkal tudtok fotószkódni, a képek később a Facebook oldalunkról és a weboldalunkról letölthetők.
 6. Korcsolyabérlés: Nem akadály, ha nincs saját korcsolyád. A helyszínen bérelhetsz magadnak – 2 órára 900 Ft-ért, és utána minden megkezdett óra 450 Ft-ba kerül. A plussz órákat elég a végén kifizetned, nem kell az órádat figyelned szórakozás közben. Infó: bérléshez készítsétek elő személyigazolványotokat, mert az nagyban gyorsítja a kölcsönzés folyamatát.
 7. Korcsolyaélezés: Van korcsolyád, de életlen? Nem gond, megoldjuk! Az egyik legprofibb európai színvonalú géppel történik nálunk az élezés, természetesen szakemberrel.
 8. Fő a biztonság: A rendezvény biztositása érdekében nem csak securityval, de pályafelügyelőkkel is találkozhattok. Ők garantálják az este problémamentes, kultúrált menetét.
 9. Büfé: Büfénkben üdítőket és ropogtató valókat, illetve rántottcsirkemelles finom szendvicseket vásárolhattok, és persze forró teát. Alkohol árusítás az egyszerűség kedvéért nincsen, hiszen korcsolyázás közben fő a biztonság.
 10. Sorbanállás: Hát sorbanállás a jegypénztárnál sajnos van, mert sokan vannak. Dehát a party pár emberrel nem az igazi. Éppen ezért 18:30-tól már lehet jegyet vásárolni, célszerű időben érkeznetek.
 11. Ruhatár: Bárki számára igénybevehető ruhatárunk van, 200 Ft-ért.
 12. Ingyenes parkolás: A jégcsarnok mellett kb. 100 autónak egy nagyobb és egy kisebb parkoló is van, természetesen ingyenesek.
 13. Könnyű megközelíthetőség: A Soroksári út felől, a vasútállomás aluljáróján keresztül a 66, piros 66 és 166 számú buszokkal, míg a Gubacsi híd felől a 48,51,19,59,23 és piros 23 számú buszokkal közelíthető meg a jégpálya.

Belépőjegyek és nyitvatartás

A belépőjegy 1.800 Ft/fő. A jégparty 19:00-22:00 óráig tart, kapunyitás 18:30-tól.

V.I.P.

2015. október 3-án kezdődő White5 Ice Party sorozatra V.I.P. bérlet váltható. A bérlet feljogosít minden 2015.10.03. – 1015.12.26. megrendezésre kerülő party jegy nélküli bejutására.
Ezek mellett egyedi W5IP V.I.P. passtartót, fényképes azonosítót kap a bérlet tulajdonosa.

Képek a helyszínről

Térkép

 • Helyszín:
  Pesterzsébeti Jégcsarnok
  Bp. XX. Zodony u. 1.
  útvonaltervezéshez
  kattints ide
 • Közlekedés:
  Soroksári út felől (vasúti aluljárón keresztül): 66, 166-os busz Gubacsi híd felől: 48, 51, 19, 59, 23-as buszokkal
 • Kapunyitás:
  Minden szombaton 18:30-tól
 • Belépőjegy:
  1.800 Ft/fő

Oszd meg barátaiddal is: